Alexandra tæt på nyt job: Skulle sælge møbler

Grevinde Alexandra var tilsyneladende i dialog med Carl Hansen & Søn, som blandt andet sælger Y-stolen.
Grevinde Alexandra er åbenbart jobsøgende og ønsker at supplere sin årlige apanage på 2,3 millioner kroner.
Grevinde Alexandra er åbenbart jobsøgende og ønsker at supplere sin årlige apanage på 2,3 millioner kroner.
Foto: Scanpix/arkiv

Ifølge ugebladet Se og Hør var grevinde Alexandra tæt på, at blive ansat i den fynske møbelvirksomhed Carl Hansen & Søn.

Jobbet skulle ifølge ugebladet have været international marketing og salgsarbejde – primært i Østen.

Alexandras advokat, Bjarke Vejlby, bekræfter over for Se og Hør, at Alexandra i 2015 var til møde hos Carl Hansen & Søn.

Her blev hun præsenteret for virksomheden, som blandt andet producerer og sælger den verdenskendte Y-stol, som er designet af Hans J. Wegner.

- Alexandra har imidlertid ikke accepteret at tiltræde nogen stilling der. Alexandra har heller ikke været involveret i den udmelding, der fandt sted internt i virksomheden, fortæller Bjarke Vejby, i en mail til Se og Hør.

Ifølge Se og Hør sendte Carl Hansen & Søn et nyhedsbrev ud internt i virksomheden, hvor de ansatte blev bedt om tage godt imod grevinden.

Det forlydende ønsker møbelvirksomhedens direktør, Knud Erik Hansen, dog ikke at kommentere.

Arbejder på udfordringer

Meget tyder dog på, at Alexandra søger udfordringer. I april kunne BT fortælle, at Alexandra har registreret sin egen virksomhed i CVR-registeret.

- Grevinden har formelt genaktiveret det gamle enkeltmandsfirma for på et senere tidspunkt at have rammerne på plads for et fremtidigt arbejde, oplyste grevindens sekretær.

Selvom virksomheden i første omgang blev registreret som et PR- og kommunikationsfirma, er det ikke sikkert, hvad Alexandra pønser på at lave. Det er blot midlertidigt, meddelte sekretæren.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.