Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Der er stor efterspørgsel efter økologiske linemuslinger, som dyrkes i Limfjorden. Ifølge Dansk Akvakultur er der ligefrem mangel på den økologiske spise.
´Der er stor fokus på økologiske seafood-produkter. Og vi kan sælge, alt hvad vi producerer. Og mere til,´ siger Villy Juul Larsen, der er chefkonsulent i Dansk Akvakultur.
Den store efterspørgsel har medført, at flere muslingeopdrættere i stigende grad omlægger til økologisk produktion.
En af dem er Alex Mikkelsen, der regner med en høst på omkring 1400 tons økologiske linemuslinger i år. Langt størstedelen eksporterer han til et hastigt voksende marked i Holland, Belgien og Tyskland.
Men også danskerne har efterhånden fået smag for den økologiske spise. Irma har netop fået økologiske linemuslinger i sit sortiment og andre supermarkedskæder har også vist stor interesse for økologiske linemuslinger fra Limfjorden. Medvirkende: Alex Mikkelsen, øko-muslingeopdrætter, Seafood Limfjord
Villy Juul Larsen, Chefkonsulent, Dansk Akvakultur
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.