Åbenhjertig prins: Vil ikke være alene

Storbritanniens prins Harry drømmer om kærligheden og ville ønske, at han havde børn, fortæller den 30-årige singlefyr.
Prins Harry savner en kvinde ved sin side.
Prins Harry savner en kvinde ved sin side. Foto: Virginia Mayo/AP

Selv om han er vaskeægte prins, har Storbritanniens prins Harry endnu ikke fundet prinsessen, som han kan give det halve kongerige.

Men at finde kærligheden og stifte familie er en af de højeste drømme for fremtiden, fortæller den 30-årige single-prins i et yderst sjældent og dybt personligt interview med Sky News.

- Der er tidspunkter, hvor jeg tænker, at det er på tide at slå sig ned. Men jeg tror ikke, at man kan tvinge disse ting til at ske - det sker, når der sker, siger prins Harry og fortsætter:

- Selvfølgelig ville jeg elske at have børn nu, men der er jo lige en proces, man skal igennem først. Men ture som den proces er sjovt, siger den militæruddannede prins om sit datingliv.

- Det ville være fantastisk at have en ved min side til at dele presset. Tiden vil komme en dag, og hvad end der sker sker, siger prins Harry, der er optimistisk for fremtiden.

Imens må han agere legeonkel for sin svigerinde, hertuginde Kate, og sin storebror prins Williams to børn, etårige prins George og nyfødte prinsesse Charlotte, som han endnu ikke har hilst på, fordi han i øjeblikket befinder sig i Australien og New Zealand med militæret.

- Jeg ser virkelig meget frem til at se hende, møde hende og holde hende, siger prins Harry og tilføjer, at prins William har sendt to billeder af den nyfødte pige til sin stolte onkel.

Mens prins William har været sammen med hertuginde Kate siden 2003 kun afbrudt af et kort brud i 2007, har prins Harry været i to officielle forhold.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.