94-årig i chok: Politiet kom først efter tre timer

Hvorfor bruger politiet så mange ressourcer på at skrabe bøder ind, når en rystet 94-årig mand samtidig må vente i timevis på hjælp efter at have overrasket indbrudstyve? spørger beboere.
Politiet fokuserer for meget på at udskrive bøder og for lidt på at være der for borgerne, mener nogle beboere i Nordsjælland, efter en 94-årig mand måtte vente i tre timer på politiet. Manden på billedet har ikke med sagen at gøre.
Politiet fokuserer for meget på at udskrive bøder og for lidt på at være der for borgerne, mener nogle beboere i Nordsjælland, efter en 94-årig mand måtte vente i tre timer på politiet. Manden på billedet har ikke med sagen at gøre. Torben Christensen / Scanpix

En 94-årig mand fra Nivå i Nordsjælland måtte vente i næsten tre timer på politiet, efter han overraskede indbrudstyve i sit hjem lørdag aften. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Under indbruddet var der tumult, og en ældre kvinde kom til skade, mens den 94-årige mand var voldsomt chokeret. Men først knap tre timer efter han ringede til politiet, dukkede den første betjent op.

Er det virkeligt rimeligt, når politiet samtidig bruger så mange ressourcer på bøder og fartkontrol, spørger beboerne i et læserbrev i Frederiksborg Amts Avis.

Chefpolitiinspektør Flemming Drejer fra Nordsjællands Politi siger dog, at politiet reagerede på anmeldelsen med det samme, men at deres prioritet var at rykke ud og forsøge at fange gerningsmanden, ikke tage kontakt til beboerne.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.