5 tegn på, at din hund er din bedste ven

Der er så mange gode grunde til, at en hund menneskets bedste ven – Se de bedste lige her.
Altid en at kysse på - det er en af grundene til, at en hund er en populær ven.
Altid en at kysse på - det er en af grundene til, at en hund er en populær ven. FOTO: Scanpix

Du har gode venner, en rar familie og et par tætte kollegaer, men intet, absolut intet, slår det venskab du har med din dejlige hund.

Har du det også sådan? Eller forstår du ikke dem, der kalder deres hund for deres bedste ven?

Barkpost.com og Holden dyrlæge klinik i USA har samlet en række særdeles gode grunde til, at vi kalder hunden for menneskets bedste ven.

1. Du er aldrig ensom

Med en hund ved dine fødder, er du aldrig rigtig alene hjemme og ensomheden holdes derfor væk. Faktisk følger den dig gerne, hver eneste gang du tager et skridt og det betyder, at du altid har selskab og en, du kan snakke lidt med.

2. Du behøver ikke at spise op

Ja ja, hunde skal have hundemad og mennesker menneskemad, men har du lidt rester på din tallerken, vil din hund i de fleste tilfælde hjælpe dig af med det. Og imens den venter, og du spiser, vil den stensikkert følge hver eneste mundfuld du tager og stå klar, straks du siger til.

3. Du har en til at holde dig varm

Når det er koldt udenfor eller på lange mørke aftener har du en varm og dejlig krop, du kan putte dig ind til. Den vil hellere end gerne muntre dig op og kræver ikke meget andet end et par klap og klø bag øret som tak.

4. Du bliver taget godt imod

Du kan være nok så morgensur og gnaven, når du tager af sted på arbejde og alligevel er din hund ellevild, når du kommer hjem igen. Den bærer ikke nag og lader ikke som om, den er fornærmet, når du træder indenfor. Nej, den giver dig en masse opmærksomhed og er ligeglad med, at du har glemt halvdelen af indkøbene i supermarkedet.

5. Du har en partner for livet

Din hund slår ikke op med dig eller forlader jeres venskab. Den accepterer dig som du er og står ved din side i alle livets facetter, både når det går godt og når det går skidt. Er du syg, sidder den ved din side. Når du græder, trøster den dig. Og når du danser, danser den gerne med.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.