BETALT INDHOLD

3 sexstillinger, der rammer kvindens G-punkt

Stimulering af G-punktet er vejen til fantastiske orgasmer

Du har sikkert allerede hørt, at stimulering af G-punktet er den gyldne vej mod fantastiske orgasmer? Men du har nok også været fortvivlet over, hvor G-punktet egentlig sidder, og hvordan denne form for orgasme opnås? Bare rolig. Du er ikke den eneste!

Rent faktisk har den tyske hjemmeside, Gofeminin.dk, erfaret, at kun en tredjedel af alle kvinder har oplevet at få en orgasme via G-punktet.

Derfor har vi i samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, fundet 3 sexstillinger, der rammer kvindens G-punkt.

Dette er sexstillingerne til det gyldne punkt

1. ”Doggy-style”

En af de stillinger, som kan stimulere G-punktet, er den meget berømte ”Doggy-style”. I denne stilling sætter kvinden sig på hænder og knæ, mens partner tager dig/hende bagfra, hvor han står på sine knæ.

Ifølge sexolog og orgasmeekspert Katrine Berling sidder G-punktet cirka 2-3 centimeter oppe i skeden, tæt på skedeindgangen, ud mod maven. ”Doggy-style” er en af de stillinger, som kan ramme området, netop fordi din partner tager dig bagfra.

Vil I eksperimentere yderligere for at opnå orgasmen, kan du forsøge med forskelligt mellemrum mellem dine ben, eller prøve at lægge en pude under dine knæ.

2. Op med benene

En anden populær stilling, som også kaldes ”Rock ’n Rolleren”, er lidt som missionærstillingen – ham på toppen. Så er der bare den finte, at du/kvinden skal have benene op på hans skuldre, mens han sidder på knæ.

Denne stilling er god til at ramme G-punktet, fordi han får muligheden for at nå et meget dybt punkt. Eftersom din krop er bøjet bagover, bliver det nemmere at ramme G-punktet.
Og rammer han dette punkt, er der masser i vente. Ifølge Katrine Berling føles G-punkts- orgasmen en del anderledes end klitorisorgasmen, da den føles dybere. Det er også grunden til, at det for mange kan tage lang tid at finde frem til, hvordan orgasmen opnås.

3. Kvinden på toppen

I denne position er det kvinden, der skal tage styringen. I vaskeægte cowgirl-stil skal du ride ham i det tempo, og de rytmer, der passer til dig. Det har den fordel, at du (hvis du er kvinde) hele tiden kan justere stillingen, alt efter, hvor tæt du er på orgasmen.

Stillingen er god, fordi manden rammer på den bagerste væg af vagina – det vil sige der, hvor dit G-punkt sidder. Vil I gøre mere ud af stillingen, kan han sætte sig op ad en væg med nogle puder i ryggen.

Har I stadig svært ved at finde frem til, hvor det præcist er, dit G-punkt sidder, kan I forsøge jer frem med en vibrator. Den berømte G-punkts vibrator, der er kendt som ”Svanen”, stimulerer G-punktet og giver dig større mulighed for at opnå orgasmen.

Om vibratoren fortæller stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski:

”Den kan til at starte med bruges uden på kvindens klitoris, og senere kan man så skifte stilling, hvor den presses op mod hendes G-punkt. Det er også en rigtig god idé at bruge Svanen til at udforske sit G-punkt med alene. Her kan man tage vibrationerne af, og mærke, hvad der føles godt - samt hvor det føles godt. Så kan vibrationerne altid være en ekstra tilføjelse bagefter.”

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.