Zohore skifter klub to gange på samme dag
Kenneth Zohore fortsætter karrieren i engelsk fodbold. Foto: Frank Cilius/Scanpix
Kenneth Zohore skifter fra superligaklubben OB til Kortrijk, som straks udlejer angriberen til Cardiff.

OB har mandag solgt angriberen Kenneth Zohore til den belgiske midterklub Kortrijk. Salget af 22-årige Zohore sker med øjeblikkelig virkning.

Samme dag meddeler den walisiske fodboldklub Cardiff, at man har hentet Zohore på en lejekontrakt, der gælder resten af sæsonen.

Zohore kom til OB på en fri transfer i vinteren 2015, da han fik ophævet sin kontrakt med italienske Fiorentina.

Efter en årrække som stort talent viste han sig som en modnet spiller både på og uden for banen, hvilket førte til en kontraktforlængelse, forklarer OB-sportsdirektør Jesper Hansen.

- Jeg tror, at alle har kunnet se, at Kenneths talent har været større end det udbytte, han havde fået, indtil han kom til OB.

- Hos os har han udviklet sig rigtig fint, og både fysisk, mentalt, spillemæssigt og i forhold til hans selvtillid, er han en langt stærkere spiller, end han var for et år siden.

- Vi skal ikke stå i vejen for hans eget ønske om et nyt udlandseventyr, når det samtidig hænger sammen med, at vi har fået et godt tilbud, siger Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Zohore, der blev 22 år søndag, glæder sig til at prøve kræfter med tilværelsen som udlandsprofessionel i Cardiff, som spiller i den næstbedste engelske række.

- Jeg har haft det rigtig godt i OB, og jeg har udviklet mig helt vildt i det seneste år. Det betyder, at jeg føler mig klar til at tage et nyt step i min karriere.

- Både fysisk og mentalt er jeg blevet langt stærkere i min tid i OB, hvor alle har budt mig velkommen og hele tiden været der for mig, siger angriberen.

Zohore er noteret for 28 kampe og 10 scoringer for OB.

/ritzau/