Zobel: Jeg følte mig som en falliterklæring

44-årige Sarah Zobel og 35-årige Burhan G skiltes for snart otte måneder siden. (Foto: Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix (arkiv))

Det var sorg og smerte, da Sarah Zobel for anden gang måtte bryde familien op. I januar gik hun og Burhan G fra hinanden.

Da psykolog Sarah Zobel og popmageren Burhan G brød med hinanden efter seks år, følte Sarah Zobel det som en falliterklæring, fortæller hun til BT.

Ingelise og René skiftede rækkehus ud med campingvogn: Her hjælper vi hinanden

Falliterklæringen var møntet på en smerte i forhold til børnene, som for anden gang skulle se deres familie i opbrud.

Sarah Zobel har sønnen Dallas på to år med Burhan G, og så har hun datteren Roberta på 17 år og sønnen Vincent på 12 år med den tidligere balletdanser Alexander Kølpin.

- Det en sorg at bryde en familie op, som man næsten lige har startet. Det ligger der utrolig meget smerte i. Der var også et håb om, at vi skulle skabe den her familie sammen, så det er jo en sørgelig situation. Jeg følte mig som en falliterklæring, for hver gang man går ind til hinanden og skaber børn, så ligger der en drøm eller forhåbning om, at man sammen kan skabe et familieliv, siger Sarah Zobel til BT.

Bruddet med Burhan G blev officielt i januar. Her skrev Burhan G på Instagram (opslaget er siden blevet slettet, red.), at "Det er med sorg i hjertet at meddele jer, at vi (Sarah og jeg) går hver til sit. Som mange ved, er det en forfærdelig beslutning at skulle træffe".

At situationen var forfærdelig og sørgelig bekræfter Sarah Zobel, og forklarer over for BT, at hun tror, at forældrene vil være "tusinde gange mere kede af det, end man skal dele med sine børn":

- Vi er ældre end dem, det er vores ansvar, og vi skal være de voksne. Så i sådan en situation, når man er så ked af det, som jeg var, så har man brug for at være et sted, om det er på toilettet, hos en psykolog eller en god veninde. Et sted, hvor man kan græde ud i fred for at sige det lige ud.

Hun fortæller desuden, at børnene er kommet godt gennem bruddet. De store børn har taget det helt fint, og Dallas er så lille, at det er begrænset, hvad han forstår.