Zidane ser frem til finale mod ærkerivalen Atlético

Sport

Der venter Real Madrid en hård kamp, når finalen mod Atlético Madrid sparkes i gang, siger Real-træneren.

Det var med nød og næppe, at Real Madrid onsdag hev en sejr hjem mod Manchester City og avancerede til finalen i Champions League.

Men det var alligevel en særdeles tilfreds Zinedine Zidane, der efter kampen kunne se frem mod en drømmefinale mod bysbørnene fra Atlético Madrid.

- Finalen bliver fuldstændig lige. Nu skal vi nyde, hvad vi har opnået, for det er en vigtig dag, siger franskmanden efter kampen til uefa.com.

Zidane vandt selv Champions League som spiller med Real Madrid i 2002, hvor han også scorede et spektakulært mål i finalen mod Leverkusen.

Han ser nu frem til at høste frugterne fra et par hårde kampe mod Manchester City.

- Vi led derinde. Det blev vi nødt til. Nu har vi klaret det, og spillerne fortjener det. Vores fans stod sammen med vores spillere, og det hjalp os i kampen, siger han.

Finalen mellem de to Madrid-klubber bliver en gentagelse af finalen i 2014, hvor Real Madrid fik udlignet til 1-1 i de sidste sekunder og vandt kampen 4-1 efter forlænget spilletid.

Real Madrid-anfører Sergio Ramos, der i 2014 stod bag udligningen mod Atlético, er lykkelig over at stå i endnu en finale.

- Vi kommer til at give alt, hvad vi har i endnu en finale. Champions League kræver en enorm mængde koncentration, men først skal vi nyde dette øjeblik, siger spanieren til uefa.com.

Barcelona vandt Champions League sidste år, og dermed ligger det fast, at turneringen for tredje år i træk får en spansk vinder.

/ritzau/