X Factor-deltager kæmper for livet efter ulykke

Underholdning
Tamam Kvadrani Abukar og hiphop-gruppen 8210 fra Aarhus blev landskendt i X Factor i 2010. Gruppen nåede hele vejen til liveshows og blev nummer syv. (Foto: Foto: Scanpix/arkiv)

Tamam fra hiphop-gruppen 8210 kørte galt søndag morgen. Hun er indlagt på Rigshospitalet og i følge hendes bror trækker hun ikke selv vejret.

Tamam Kvadrani Abukar er indlagt på Rigshospitalets Traumecenter efter en voldsom ulykke ved en tilkørsel til Motorring 3 i København søndag morgen.

Det bekræfter hendes storebror Mohamed Kvadrani Abukar over for Ekstra Bladet.

Tamam Kvadrani Abukar blev kendt i den bredde offentlighed, som en del af pigegruppen 8210 i 2010-udgaven af X Factor.

- Lægerne siger, at der er 0 procents chance. Hendes hjerne sover. Hun trækker ikke vejret selv. Det er maskinen, der gør det, siger Mohamed Kvadrani Abukar til Ekstra Bladet.

Tamam Kvadrani Abukar var med sammen med to andre i bilen, da den kørte galt lidt over klokken 6 søndag morgen.

Tamam Kvadrani Abukar var fører af køretøjet, oplyser vagtchef Jens Møller ved Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

Det var et et solouheld, hvor bilen af endnu uvisse årsager kører galt i den snegle-tilkørsel, der er fra Køge Bugt mod Motorring 3, der går til Helsingør.

Tamam Kvadrani Abukar havde ikke sele på og blev kastet ud af bilen, oplyser politiet til Ekstra Bladet.

Tamam Kvadrani Abukar er oprindeligt er fra Somalia. Som medlem af hiphop-kvartetten 8210 fra Aarhus blev hun landskendt i X Factor i 2010. Gruppen nåede hele vejen til liveshows og blev nummer syv.