Wuhuuu: Vild med dans-vinder fræser rundt på julegave

Det bugnede med fine pakker under juletræerne hos nogle af Danmarks største stjerner.
Musicalstjernen Johannes Nymark (nummer tre fra venstre) forærede sin mand, den professionelle danser og tidligere 'Vild med dans'-vinderen Silas Holst (nummer to fra venstre), et såkaldt segboard
Musicalstjernen Johannes Nymark (nummer tre fra venstre) forærede sin mand, den professionelle danser og tidligere 'Vild med dans'-vinderen Silas Holst (nummer to fra venstre), et såkaldt segboard Foto: Scanpix/arkiv

Julen er som bekendt hjerternes fest, og derfor har der ligget masser af fine pakker under juletræerne i de danske celebre hjem i år.

Musicalstjernen Johannes Nymark forærede sin mand, den professionelle danser og tidligere 'Vild med dans'-vinderen Silas Holst, et såkaldt segboard, som har vakt stor begejstring i deres hjem, som de deler med veninden Louise Mahnkopf og trioens datter, Maggie My.

På Instagram har Nymark delt flere videoer af Holst, der drøner rundt i stuen, med blandt andet hashtaggene: "elsker hårde pakker" og "bedste julegave jeg har givet".

Også Lisbeth Østergaard blev forkælet af sin bedre halvdel, som lagde en pakke med en silkepyjamas under juletræet.

- Jeg tager den ikke af før engang i 2016, skriver "Go' Morgen Danmark"-værtinden, som i øjeblikket stadig er på barsel med sin og sin forlovedes, Ralf Christensens, lille søn, Viggo.

Den danske supersangerinde MØ, der har haft det vildeste succesår, jubler begejstret over sin gave på Instagram. Den 27-årige verdensstjerne har nemlig fået en noget speciel lampe, der er formet som et klassisk computerspil.

- Fik en tetris-lampe i julegave!, jubler hun på sin Instagram-profil.

Ud over lampen har MØ også fået sit livs største professionelle julegave ved at være stemmen bag et af årets mest streamede numre.

Se Østergaards billede her.

Og Nymarks her.

Og MØs her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.