Wozniacki fjerner tvivl om skade: Jeg er klar
Caroline Wozniacki giver hånd til Barbora Zahlavova Strycova, efter at danskeren mandag trak sig i andet sæt fra en turnering i Sydney. Nu melder Wozniacki sig dog helt klar til Australian Open. Foto: Rick Rycroft/AP
Caroline Wozniacki mærker kort før begyndelsen på Australian Open ikke noget til håndledsskade.

Der er ingen grund til at bekymre sig på Caroline Wozniackis vegne.

Den danske tennisstjerne melder sig helt klar forud for årets indtil videre største turnering, Australian Open, efter at hun tidligere på ugen måtte trække sig fra en turnering i Sydney på grund af problemer med det venstre håndled.

Betændelse i håndleddet har tidligere voldt Wozniacki problemer, men søndag trænede hun helt igennem i Melbourne.

- Det går fint. Jeg spillede 100 procent med det i dag. Det føles godt, og jeg mærker det ikke, siger Wozniacki, som dog fortsat havde håndleddet tapet op under træningen.

Selvom hun måtte trække sig i Sydney, er 24-årige Wozniacki godt tilfreds med den optakt, hun har fået til Australian Open. Her nåede hun blandt andet i finalen ved WTA-turneringen i Auckland, hvor hun tabte til Venus Williams.

- Det har været en god optakt med en masse træning og nogle gode kampe i Auckland. Jeg føler mig godt rustet, fortæller Caroline Wozniacki, der ikke har opstillet nogen succeskriterier i Australien.

- Det tager jeg, som det kommer, og så evaluerer man efter turneringen, lyder det.

Wozniacki spiller sin første kamp i Australian Open tirsdag. Hun møder det 18-årige amerikanske talent Taylor Townsend, som danskeren slog i to sæt i Auckland.

Det nøjagtige tidspunkt for opgøret er endnu ikke fastlagt.

Mandag skal de første spillere i aktion i Melbourne.

/ritzau/