Wolfsburg: Bendtner får en bøde for Mercedes-billede
Nicklas Bendtner har igen, igen bragt sig i centrum for kritisk opmærksomhed. Wolfsburg tildeler ham denne gang en bøde, og han ligner en færdig mand i klubben. Foto: Olufson Jonas/Free
Nicklas Bendtners famøse Mercedes-billede på Instagram er ikke faldet i god jord i Volkswagen-klubben.

Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs, fortæller fredag, at Nicklas Bendtner kan se frem til en bøde, efter at den danske angriber lagde et billede af sig selv og en Mercedes på Instagram med teksten "på vej til endnu en træning".

På et pressemøde kalder Wolfsburgs sportsdirektør Bendtners fotoflirt med det i klubben så forbudte bilmærke for en "skødesløshed", skriver dpa.

Sportsdirektør Allofs vil ikke forholde sig til, om danskeren er ude i en bevidst provokation. Men han understreger, at der er en straf på vej til danskeren.

- Vi har vores regler, siger Klaus Allofs ifølge Kicker.

- Det hører til reglerne, at man er opmærksom på, hvordan man lader sig fotografere i det offentlige rum. Reglerne er ikke nye. Dette er en overtrædelse, og det koster penge, siger Allofs.

Mercedes er ikke vellidt i Wolfsburg, da Volkswagen produceres i byen og er hovedsponsor for den tyske klub. Derfor er det også et krav, at spillerne benytter sig af virksomhedens biler.

Den danske angriber var udeladt af den Wolfsburg-trup, der onsdag mødte Gent i Champions League, selv om han ikke er skadet og er meldt klar til kamp. Samme dag lagde Bendtner det famøse billede på Instagram.

Bendtner ligner efterhånden ikke en mand, der har en fremtid i den tyske klub. Senest er han af Bild blevet rygtet til Kina, hvor transfervinduet endnu er åbent.

Ekstra Bladet skriver, at Bendtner ifølge lokalmediet Wolfsburger Nachrichten har forladt sit hus og er flyttet ind på luksushotellet Ritz Carlton i stedet. Angiveligt med håb om et snarligt skifte væk fra klubben.

Disse efterretninger er ikke bekræftet fra officielt hold.

Det er ikke første gang, Nicklas Bendtner falder i unåde i sin fodboldkarriere.

Angriberen har ved flere lejligheder bragt sig i uheldige situationer med sin optræden i nattelivet og på diverse sociale medier.

Det fremgår endnu ikke, hvor stort et beløb Wolfsburg vil kræve af Bendtner efter billedprovokationen.

/ritzau/