Web-tv: Lastbil og personbil i voldsom ulykke
Henter afspiller ...
- En lastbil og en personbil er involveret, og der er melding om to tilskadekomne, oplyser vagtchef fra Sydøstjyllands Politi. Foto: Colourbox.dk/Colourbox
Silkeborgvej nær Brædstrup er spærret efter alvorlig trafikulykke med lastbil. To meldes kvæstet ved ulykken.

Se flere videoer på Localeyes.dk

To personer er kommet svært til skade ved en ulykke onsdag formiddag på Silkeborgvej nord for Brædstrup.

- En lastbil og en personbil er involveret, og der er melding om to tilskadekomne, fortæller vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

Ifølge vagtchefen er politiets foreløbige teori, at årsagen til ulykken er glatte veje.

- Vores folk derude har meldt tilbage, at der er meget glat. Der er faldet noget slud og noget sne i området, fortæller Hans Hoffensetz.

Ulykken er sket kort efter klokken 11 onsdag, og vejen er spærret for trafik i begge retninger, mens politi og redning arbejder på stedet.

- Vi har etableret omkørsel på stedet. Der vil nok være spærret nogle timer endnu, fortæller Hans Hoffensetz først på eftermiddagen.

Vagthavende hos redningsberedskabet i Horsens Kommune bekræfter over for Ritzau, at man er tilkaldt i forbindelse med en trafikulykke med fastklemte personer.

- Vi arbejder fortsat på stedet. Indsatsen drejer sig om frigørelse af fastklemte, fortæller den vagthavende hos redningsberedskabet til Ritzau.

/ritzau/