Web-tv: Ældre mand fundet bevidstløs i å
Henter afspiller ...
localeyes.dk
En kondiløber og en skoleelev fandt i går en livløs mand i Pøleå i Hillerød. Politi og redningsfolk blev tilkaldt, og manden bragt på sygehuset.
Se flere videoer på Localeyes.dk

En ældre mand blev i går eftermiddag fundet livløse mand i Pøle Å i Hillerød i Nordsjælland. Han lå med hovedet under vandet, og den skoleelev og kondiløber, som fandt ham, forsøgte ihærdigt at hive manden op af den stejle skrænt.

Politi, ambulance og redningsfolk blev tilkaldt og fik afløst de to personer som holdt fast i manden indtil redningsfolkene nåede frem.

Ved hjælp af et reb blev redderne firet ned til manden, og han blev kort efter båret ind i en ambulance og kørt til Rigshospitalets Traumecenter med politieskorte.

Her viste det sig ifølge politiet, at hans kropstemperatur var faldet til 28 grader.

Den sidste melding fra politiet er, at manden i nat blev lagt i kunstigt koma på hospitalet, og at hans tilstand er stabil.

På hospitalet fandt man et sygesikringsbevis på manden - er det hans eget, er han 86 og fra lokalområdet, men politiet har ikke fået det endeligt bekræftet.

Det er ukendt hvor længe den ældre mand lå i vandet, og om han har pådraget sig skader ved styrtet udover skrænten.

Ulykken er tilsyneladende sket, da han har forsøgt at forcere den meget smalle jordsti på sin trehjulede cykel, og hvor cyklen umiddelbart var for bred til stien, hvorefter han er styrtet ned.

Se flere videoer på Localeyes.dk