Voldsomt skyderi i frisørsalon: 20-årig mand anholdt
Skyderi i frisørsalon er relateret til en verserende konflikt mellem kriminelle grupperinger i Esbjerg, lyder det fra politiet. En 20-årig mand er anholdt. Foto: Nikolai Linares/arkiv/Scanpix
Skyderi mod frisørsalon er relateret til kriminelle grupperinger i Esbjerg, oplyser politiet. En er anholdt.

Syd- og Sønderjyllands Politi har anholdt en 20-årig mand, som mistænkes for at have været involveret i et skyderi, der fandt sted i en frisørsalon i Esbjerg fredag aften.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

- Syd- og Sønderjyllands Politi anser skyderiet for at være en del af den konflikt, der i øjeblikket er mellem to kriminelle grupperinger i Esbjerg. De to kaldes henholdsvis Stengårdsvej-grupperingen og Kvaglund-grupperingen, lyder det i meddelelsen.

Politiet fik anmeldelsen om skyderiet klokken 19.49 fredag aften. To vidner havde set to mænd klædt i hættetrøjer, hvoraf den ene affyrede skud mod en person i frisørsalonen.

Politiets foreløbige efterforskning tyder dog ikke på, at nogen er blevet ramt i forbindelse med skyderiet.

- Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker fortsat intensivt i sagen, ligesom der også fortsat vil være øget patruljering i byen. Det siger politiinspektør Claus Nørgaard, linjechef for efterforskningen, i meddelelsen.

Efter skyderiet løb de to mænd ifølge vidnerne ud til en mørk bil - muligvis en ældre BMW - og forsvandt. De kørte mod øst ad Storegade, en af de store indfaldsveje til Esbjerg.

Fredag aften efterlyste politiet flere vinder til skyderiet.

Den 20-årige blev anholdt 01:43 natten til lørdag på en adresse på Stengårdsvej i det østlige del af Esbjerg.

Han fremstilles i grundlovsforhør lørdag ved retten i Esbjerg. Anklagemyndigheden ventes at anmode om lukkede døre.

/ritzau/