Ville have ram på rådyr - skød jagtfælle
En rådyrjagt endte galt. En jæger skød sin jagtfælle. Arkivfoto. Foto: ØRNES SØNDERGAARD LINE/POLFOTO
71-årig jæger skød ifølge politiet mod et rådyr, men ramte i stedet en anden jæger i ansigtet og brystkassen.

En mand er lørdag formiddag blevet ramt af skud under en rådyrjagt i Duedal ved Aalborg. Han er uden for livsfare, oplyser Nordjyllands Politi.

Manden, som var del af et jagtselskab på cirka 25 mand, er blevet ramt i ansigtet og i brystkassen. Det skete, da en anden jæger skød mod et rådyr, men ramte sin jagtfælle

Den sårede mand er efter ulykken blevet kørt til behandling på Aalborg Universitets Hospital. Hans skader har ikke været livstruende, oplyser politiet.

- Vi har sigtet ham, der skød, for overtrædelse af jagtloven, og så må vores nærmere undersøgelse af forløbet vise, om der skal rejses andre sigtelser, fortæller vagtchef Karsten Højrup Kristensen.

Det kan blandt andet være straffelovens paragraf 252, der kan komme i spil. Den handler om i grov kådhed at udsætte andres liv for fare.

Det er en 71-årig mand, som er blevet sigtet i forbindelse med ulykken. Politiet har ikke oplyst, hvorledes manden forholder sig til sigtelsen.

I begyndelsen af næste uge vil politiet foretage en nærmere vurdering af hændelsesforløbet. Det bliver formentlig i den forbindelse, at man vil tage stilling til eventuelt yderligere sigtelser.

/ritzau/