Vilde priser: Her er Danmarks dyreste håndværkertilbud

Håndværkertilbud kræver en indsats - og, hvis de ligger i hovedstaden, er de ikke nødvendigvis klassisk billige. (Foto: Foto: SCANPIX arkiv)

Der skal bruges masser af knofedt og ganske store summer, før boligerne til at flytte ind i. Alligevel koster de kassen.

Håndværkertilbud kræver gode gør-det-selv kræfter og ekstra penge på kistebunden til at få gjort den nyindkøbte bolig indflytningsparat.

Og i nogle tilfælde kræver et håndværkertilbud RIGTIG mange penge.

I en pressemeddelelse skriver Boligsiden.dk, at det slet ikke er usædvanligt, at håndværkertilbuddene kommer op i millionklassen. De dyreste håndværkertilbud, der er udbudt til salg i øjeblikket, koster da også mere, end mange danskere har mulighed for at bruge på et boligkøb.

- Mange forventer, at et håndværkertilbud er en foræring, men man skal snarere se det som en bolig, der er rigtig billig i forhold til beliggenheden. Et nedslidt hus på en dyr adresse, er stadig en dyr bolig, alene fordi grundværdien er så høj. Men man får stadig håndværkertilbuddet billigere, end hvis man skulle købe et istandsat hus på samme adresse, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Sitet har lavet en opgørelse over de fem dyreste håndværkertilbud, der er på markedet netop nu: 

5. Markvænget 10, 2791 Dragør 

Villaen fra 1965. Ligger i Dragør, der sagt på ejendomsmægler-måden har "en charmerende gamle bydel, en kystnær beliggenhed og korte afstand til hovedstaden." Udbudspris: 3.295.000 kr. Se mere her.

4. Bakkekammen 21, 2700 Brønshøj 

Villaen er stor – næsten 200 kvadratmeter – og ligger på en stor grund på over 1.000 kvadratmeter. Huset kræver en overhaling og en håndværksmæssig indsats for at få det opdateret. Udbudspris: 3.395.000 kr. Se mere her.

3. Ole Borchs Vej 22, 2500 Valby

Huspriserne i Valby, der er en del af Københavns Kommune, ligger i den høje ende, og huset her følger pænt med, til trods for at det kræver en kærlig hånd. Til gengæld præsenteres det som "en charmerende, klassisk ejendom på en central adresse." Udbudspris: 4.298.000 kr. Se mere her.

2. Solskrænten 33, 2500 Valby

En anden Valby-adresse tager andenpladsen på listen over dyreste håndværkertilbud. Man får 150 renoveringsparate kvadratmeter med "en perfekt og fredfyldt beliggenhed.", som det hedder på ejendomsmægler-jargonen Udbudspris: 5.350.000 kr. Se mere her.

1. Willemoesgade 56, st., 2100 København Ø

Danmarks dyreste håndværkertilbud er en ejerlejlighed på Østerbro. 237 herskabelige kvadratmeter er der at lege med for køberen med håndværksmæssig snilde. Lejligheden udbydes ikke med en fast pris, men med en skønnet kontantpris. Udbudspris: 5.995.000 kr. Se mere her.