Vild med dans-skønhed opereret for kræft
Karina og John "Faxe" dansede sig helt til tops i Vild med dans 2015. FOTO: Scanpix
Danseren Karina Frimodt har fået fjernet en knude fra brystet, der viste forstadier til kræft. Nu venter hun på resultaterne af de videre undersøgelser.

I Vild med dans fik den smukke danser, Karina Frimodt, omdannet den tidligere fodboldspiller John "Faxe" Jensen til en yndefuld danser. Parret var med til det sidste i det populære program.

Men undervejs i programmet opdagede Karina Frimod en knude i bystet.

I begyndelsen troede danseren, det var en cyste og blev derfor ikke undersøgt. Da hun gjorde, viste det sig at være lidt mere alvorligt, fortæller hun til Billed Bladet:

- Jeg må indrømme, at jeg lige inden undersøgelsen havde en dårlig fornemmelse. Den 17. december fik jeg konstateret, at det var forstadie til kræft, og at knuden skulle opereres ud.

Opereret mellem jul og nytår

Den 37-årige danser er naturligvis chokkeret over sin situation, men hun er allerede godt i gang med behandlingerne.

Mellem jul og nytår fik hun opereret knuden ud på Rigshospitalet, og hun har heldigvis fået god støtte af både kæresten og vennerne, skriver BT:

Det har været en ordentlig omgang midt i julen og nytåret. Heldigvis har jeg mange søde venner og en dejlig familie, som har været der for mig,og det hjælper på at få chokket lidt ud af kroppen. Jeg har fået to store ar og må ikke løfte noget.

Nu venter danseren besked på, om der er noget at se i hendes lymfer. 

Se også: