Vild med dans-profil er blevet single

Sport
Daniel Svensson indstillede sidste år håndboldkarrieren. Det var nogenlunde samtidig med, at han i Vild med dans opnåede en tredjeplads sammen med Karina Frimodt (billedet). (Foto: Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix (arkiv))

Efter syv år har Daniel Svensson og kæresten Julie Bødker brudt med hinanden.

Håndbold-kommentatoren Daniel Svenssons kamp mod kræften har nu kostet ham og kæresten Julie Bødker forholdet.

Det skriver blandt andre Se og Hør.

Daniel Svensson har i to omgange været alvorligt syg af kræft. Første gang i 2013 og anden gang i 2016. Begge gange har Julie Bødker stået ved hans side.

- Når man er i sådan et sygdomsforløb, så er det to forskellige forløb, selvom vi er sammen. Jeg har min sygdom at slås med, og hun slås som pårørende, og det er ikke sikkert, man kommer ud af det på helt samme måde, som man gik ind i det, forklarer den tidligere landsholdsspiller og nuværende ekspert og kommentator på TV 2 til Se og Hør.

Han fortæller, at de er enige om bruddet, og at de forlader deres fælles bolig i Aalborg og flytter til København - hver for sig.

- Vi snakker stadig meget sammen og har meget kontakt. Jeg elsker stadig hende, men nu som en ven og ikke som en kæreste, fortæller Daniel Svensson til ugebladet.

Daniel Svensson har også kvittet jobbet som direktør i børnefonden CoolUnite i Nørresundby, og når han flytter ind i en andelsbolig på Nørrebro kommer han tæt på familien. Hans mor og far, hans søster og bror og deres familier bor nemlig i København.