Vild med dans-par jubler: Vi har fået en baby

Underholdning
Noam Halby og Katrine Bonde Halby er blevet forældre til parrets andet barn. (Foto: Foto: Camilla Rønde/Scanpix)

Danseren Katrine Bonde Halby og musikeren Noam Halby er blevet forældre til en lille pige.

Der bliver nok at se til i det nye hus på Falster for danserinden Katrine Bonde Halby og Johnny Deluxe-stjernen Noam Halby, som er blevet forældre for anden gang til en Bonde-Halby-arving.

Parret, der i forvejen er forældre til Milas, har denne gang fået en pige.

Det afslører den nybagte mor på Instagram.

- Fuldstændig fantastisk - hårdt - overvældende - og mega vildt!!! Tre er blevet til fire. I går klokken 14.12 kom vores lille prinsesse til verden. Storebror er stolt og kærlig, skriver Katrine Bonde Halby.

Hun fødte hjemme, afslører hun.

- Det der hjemmefødsel kan altså virkelig noget - ild i pejsen, stearinlys, musik, hjemlig hygge! En kærlig mand som var på hjemmebane - alt gik, ligesom det skulle, vi har det alle fire rigtig godt, skriver hun.

Det var danserinden som i april selv annoncerede, at parret ventede dets andet barn. På sin Instagram-profil delte hun dengang skanningsbilleder af babyen.

- Nu kan vi endelig sige det! Jeg er ikke blevet halvtyk. Det har virkelig været svært at skjule, men vi venter en lille, sød og rask pige til oktober. Åh, hvor jeg glæder mig, lød det fra den dengang vordende mor.

Kort efter kunne også Billed-Bladet dele den glædelige nyhed, hvor en begejstret Katrine Bonde Halby især glædede sig ved tanken om at få en pige.

- Vi er så lykkelige og glade. Først og fremmest fordi vi venter et sundt og raskt barn, men det er også fantastisk, at det bliver en pige, som jeg kan sætte hår og putte neglelak på. Det glæder jeg mig til.

- Noam er også glad og lykkelig, og Milas aer og kysser maven godnat, fortalte den stolte danser dengang.

Parret mødte hinanden i danseshowet "Vild med Dans" i 2009, hvor det sammen dansede sig til en syvendeplads.

I 2016 gav de deres ja til hinanden i Klosterkirken i Nykøbing Falster, og kærligheden fejrede de med en ugelang, eventyrlig bryllupsfest på Lungholm Slot på Lolland.

/ritzau/FOKUS