Vild med dans-par flytter for at få plads til barn
Musikeren Noam Halby og danserinden Katrine Bonde Halby venter i øjeblikket deres andet fælles barn.

Over en million seere så den professionelle danserinde Katrine Bonde Halby og Johnny Deluxe-musikeren Noam Halby forelske sig for åben skærm under "Vild med dans" i 2009.

I foråret 2012 kulminerede parrets kærlighed med fødslen af sønnen Milas, og i øjeblikket venter den 45-årige sanger og den 32-årige danserinde deres andet fælles barn, som bliver en lille pige, der efter planen kommer til verden til oktober.

Parret er ved at gøre plads til den forestående familieforøgelse og har købt hus på Falster, hvor Katrine Bonde Halby kommer fra.

Det viser danserinden på et Instagram-billede under hashtags som "nyt kapitel" og "klar til baby nummer to", hvor hun kærligt hviler ansigtet mod sin mands kind og holder et sæt nøgler i hånden.

- Så fik vi endelig nøglerne til vores nye hus. Nu er vi blevet ægte falstringer. Eller ... Jeg har jo været det hele tiden, men velkommen til, jubler Katrine Bonde Halby efterfulgt af hashtagget "my love".

Noam Halby, der har en voksen søn fra et tidligere forhold, friede til en måbende Katrine Bonde Halby på åben skærm i "Go' Morgen Danmark" i efteråret 2013, og parret giftede sig ved et forårsbryllup i marts 2016.

Se billedet her: https://www.instagram.com/p/BVjuY2PlApi/?taken-by=katbonde&hl=da

/ritzau/FOKUS