Vild med dans-deltager: Stadig fri for kræft

Sport
Da Daniel Svensson og Karina Frimodt fredag aften dansede sig videre i Vild med dans havde Daniel Svensson endnu ikke fået resultatet af kontroltjekket. (Foto: Foto: Martin Sylvest/Scanpix)

"Kræftfri i 3 måneder", sådan skriver Daniel Svensson på Facebook efter sin seneste kontrolskanning.

Vild med dans-deltageren, den tidligere håndboldspiller Daniel Svensson, har fået en af sit livs bedste beskeder.

Efter et kontrol-tjek for sin kræftsygdom, har Aalborg Universitetshospital nemlig meddelt, at han er kræftfri, skriver BT.

På sin Facebook-profil skriver en glad Daniel Svensson: "Ét styks super lettet og lykkelig mand.. min kontrolskanning så flot ud, og alt er stadig okay!! Kræftfri i 3 måneder mere og videre til 6. uge af vild med dans".

35-årige Daniel Svensson går til kontrolskanninger efter han i to omgange er blevet ramt af kræftsygdommen Hodgkins lymfom. Først i 2013 og igen i 2016.

I juli sidste år blev han erklæret kræftfri, men går til kontrolskanning og skal gøre det i fire år endnu.

- Alle de her tanker, om hvad der skal ske med mit liv, hvis der bliver fundet kræft igen, kører rundt. Hvordan er mine chancer for at overleve, hvis jeg får det igen? Det påvirker min dagligdag, jeg er frustreret, nervøs, og jeg kan næsten ikke sove om natten, sagde Daniel Svensson for nylig til TV 2.

Ifølge BT havde Daniel Svensson ikke fået resultatet af kontrol-tjekket, da han og Karina Frimodt fredag aften dansede sig videre i Vild med dans.