Vi flytter din arbejdsplads men du får en bus

Medarbejderne i Forsyningstilsynet får måske tilbudt at blive fragtet i bus til Frederiksværk - og tilbage igen - når deres arbejdsplads bliver udflyttet. (Foto: Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.)

For at sikre, at flest mulige medarbejdere flytter med til Frederiksværk i Nordsjælland, overvejer Forsyningstilsynet at lave deres egen busrute fra København til Frederiksværk og retur.

Tophistorie fra Fr.Borg Amts Avis distribueret af Ritzau.

 gNår Forsyningstilsynet i slutningen af 2019 skal flytte 61 kilometer fra den nuværende adresse i Valby til Frederiksværk i Nordsjælland, får mange af tilsynets medarbejdere længere på arbejde. De er fortrinsvist bosat i København, på Amager og på Sjælland, og derfor går tilsynet med tanker om at hjælpe medarbejderne med transport til den nye arbejdsplads, så flest muligt vælger at flytte med. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.
- Vi afsøger mulighederne for at etablere fælles transport af vores medarbejdere til Frederiksværk. Det kunne være i form af samkørsel eller bustransport, siger Carsten Smidt, direktør i Forsyningstilsynet og forklarer, at medarbejderne bliver taget med på råd, inden en endelig model vælges.
Selvom der er et år til, at udflytningen bliver en realitet, trækker det fortstående scenarie allerede tydelige spor i tilsynet. Antallet af ansøgninger er faldende, og antallet af afgange er fordoblet.
- Det er en betydelig stigning, og det betyder, at vi ikke kan nå at ansætte i samme tempo, som folk forsvinder. Jeg vil ikke give udflytningen hele skylden for det, men flere har eksplicit sagt, at de stopper, fordi de ikke ønsker at rykke jobbet ud af byen, siger Carsten Smidt.

Fr.Borg Amts Avis