Verdenskendt komiker skal skilles efter 17 års ægteskab
Ben Stiller skal skilles fra sin hustru, Christine Taylor, efter 17 års ægteskab. Foto: Mario Anzuoni/Reuters
Skuespilleren Ben Stiller og hustruen, Christine Taylor, har besluttet sig for at gå hver til sit.

Efter mere end 18 år som par er forholdet nu slut mellem den amerikanske komiker og skuespiller Ben Stiller og skuespillerinden Christine Taylor.

Kendisparret har besluttet sig for at gå hver til sit, og efter 17 år som mand og kone vil de nu lade sig skille.

Det bekræfter parret i en udtalelse til amerikanske Entertainment Tonight Online.

- Med enorm kærlighed og respekt over for hinanden og for de 18 år vi har tilbragt sammen som et par, har vi taget beslutningen om at blive separerede.

- Vores prioritet vil fortsat være at opfostre vores børn som dedikerede forældre og de tætteste venner. Vi beder venligt medierne om at respektere vores privatliv i denne tid, udtaler skuespillerparret i meddelelsen.

Ben Stiller, der er kendt for film som "Zoolander" og "Nat på museet", mødte skuespillerinden Christine Taylor på et filmset.

Parret var begge ved at filme en pilotepisode af tv-serien "Heat Vision and Jack", som den 51-årige komiker var instruktør på.

Tv-serien blev aldrig solgt eller vist på tv. Men optagelserne viste sig alligevel at blive en succes for Ben Stiller.

Her blomstrede forelskelsen nemlig mellem parret, og i maj 2000 kulminerede kærligheden i et bryllup ved vandet i Kauai på Hawaii.

I april 2002 blev parret forældre til deres første barn, datteren Ella Oliva, og tre år senere kom sønnen, Quinlin Dempsey, til verden.

/ritzau/FOKUS