Venstre-ordfører overrasket: Sad midt i rampelyset under royal fødselsdag

Venstres politiske ordfører Britt Bager (nederst til højre) og hendes mand Esben Juhl Hansen blev til deres store overraskelse placeret lige foran kronprinsparret og deres fire børn under DR's underholdningsshow til ære for kronprinsens runde fødselsdag. (Foto: Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)

Venstres politiske ordfører blev placeret lige foran dagens hovedperson, uden at hun var klar over det.

I lørdags fyldte Kronprins Frederik 50 år, og søndag havde DR sørget for det helt store hyldestshow i Royal Arena til ære for kronprinsens runde fødselsdag.

Men det blev ikke kun kronprinsen og hans familie, der fandt vej til rampelyset. Venstres nyudnævnte politiske ordfører Britt Bager havde til sin egen og manden Esben Juhl Hansens overraskelse fået pladser lige foran kronprinsfamilien. Det skriver BT.

- Vi blev meget overraskede, for vi havde ingen idé om, at vi skulle sidde foran kronprinsparret. Vi havde regnet med, at vi skulle have en afslappende aften, men det blev lidt noget andet med to store projektører lige i hovedet. Men det var jo nogle rigtig gode pladser, og vi hyggede os alligevel, siger Britt Bager til BT.

Det blev ifølge BT opdaget af flere Twitter-brugere, da det store projektørlys, der skulle kaste fokus på den royale familie, også lyste på Venstre-ordføreren og hendes mand.

Til BT fortæller Britt Bager, at både hun og manden tog det pænt. Hun var blot beæret over at være med til sådan en aften.

Britt Bager blev udnævnt som politisk ordfører for Venstre, da partiets daværende politiske ordfører, Jakob Ellemann-Jensen, overtog posten som miljø- og fødevareminister.