Ved du heller ikke hvad du skal fordrive tiden med under din karantæne?

Advertorials

Sponsoreret indhold:

Corona-virussen har efterhånden fået godt fat i den danske befolkning, og det har derfor været nødvendigt at lukke landet ned. For de fleste er det et stort problem ikke at kunne forlade deres hjem i 14 dage, men for andre er det en mulighed for at få lidt ekstra tid på hånden. Vi giver dig et par ideer til hvad du skal få tiden til at gå med.

Få styr på hjemmet

Den ekstra tid derhjemme er en oplagt mulighed for at få helt styr på tingene derhjemme. Det kan være at du har en masse hængepartier, ting du aldrig får ordnet, som du nu lige pludselig har tid til. Måske skal du have malet, sat hylder op eller noget helt tredje. Det kan være en god ide at få lavet en liste over alle de ting du gerne vil have klaret i din karantæne, og så er det ellers bare at starte fra en ende af. Hvis du har en partner der er lidt handy, så kan det også være en oplagt mulighed til at få klaret lidt større projekter, især når nu I begge er tvangsindlagt til at være i hjemmet.

Nyd naturen – men husk at holde afstand

For mange kan det være utrolig hårdt at være spærret inde i en lejlighed hele dagen. Prøv derfor så vidt som muligt at få udnyttet den smukke danske natur, ved at gå ture i skoven, tage ud og tag en dukkert i det friske vand, eller hop op på cyklen og få klaret lidt sightseeing. Det er måske nogle ting du ikke har overskud til normalt, men nu har du en god mulighed. Det er vigtigt at få lidt frisk luft til hjernen, især hvis du sidder derhjemme og arbejder hele dagen. Bare husk at holde god afstand til de andre du møder i skoven, og også til dem du har lokket med på gåturen.

Brug mere tid på dig selv

Hvis du ikke kan arbejde hjemmefra, men alligevel er tvunget til at være hjemme, så kan det være en god ide at få lidt tid til at gå med hyggelige aktiviteter. Det kan være brætspil med familien, kreative projekter eller måske lidt tid på computeren. CasinoSpils mening om det er at du sagtens kan få lidt sjov tid til at gå online. Overvej at få en ny hobby, eller måske tage en gammel interesse op igen. Det er især sjovt hvis man har børn, og det kan være en god måde at samle hele familien til lidt kreative udfoldelser. Du må selvfølgelig helst ikke gå ud og shoppe ind til projektet, men det er heldigvis muligt at bestille en masse gode ting på nettet. Online shopping er altid en god måde at fordrive lidt tid på! Det kan være du skal få ryddet op i garderoben og sortere til genbrug – eller måske sætte tingene til salg på nettet. Så er der jo lige pludselig lidt flere penge at bruge på nettet, på enten nyt tøj, kreative projekter eller spil.

 

Ovenstående indhold er sponsoreret