Vanvittig firmagave: Chef inviterede alle ansatte på drømmerejse
Sandstrand på Barbados. Foto: Scanpix arkiv
32 ansatte i et amerikansk firma fik en firmagave, de sent vil glemme.

Hvis de ansatte i New York-virksomheden The Group Company gik og hang lidt med mulen i det grå og våde vintervejr, ja så har de fået en god grund til at skifte hængemulen ud med de helt store smil.

Deres chef, Helen Bilton, som også er stifter af virksomheden, inviterede nemlig samtlige ansatte på femstjernet solferie til Barbados.

Det skriver den britiske avis Metro.

Turen varede tre dage og var all inclusive på luxushotel. Og Anledningen? Det var virksomhedens 10 års fødselsdag, som altså skulle fejres med bravour.  

- Jeg tænkte på at holde en stor fest for at fejre 10-årsfødselsdagen med leverandører og kunder. Men så tænkte jeg, at de folk, som virkelig fortjener forkælelse, er de folk, som arbejder hårdt hver dag for virksomheden, siger Helen Bilton til Metro. 

Helen Bilton præsenterede ideen for sine ansatte for nogle måneder siden. Og ifølge chefen kunne flere af de ansatte næsten ikke tro, at de skulle til det caribiske ferieparadis 6.500 km væk, skriver Metro. 

Helen Bilton havde først fortalt de ansatte, at turen skulle gå til forlystelsesparken Flamingo Land i North Yorkshire, men det viste sig altså at være bluff.