Vandt ti millioner i Lotto: Fejrede det med pizza
En kvinde fra Roskilde vinder 10,7 millioner kroner i Lotto. Arkivfoto. Foto: Kristian Brasen/Scanpix
En kvinde fra Roskilde vandt 10,7 millioner kroner i Lotto. Det er helt uvirkeligt, siger nybagt millionær.

Det er altid naboen, der vinder, lød det fra en kvinde, der er bosat i Roskilde Kommune.

Men der skulle ikke mere end en enkelt Lotto-kupon til at overbevise hende om, at udsagnet ikke altid holder stik.

Kvinden, der er i 30'erne, kan nemlig kalde sig vinder af førstepræmiepuljen i Lotto på 10,7 millioner kroner. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Jeg forstår det stadig ikke helt endnu. Det er helt uvirkeligt, siger den nybagte lottomillionær, der ønsker at være anonym.

- Min mand og jeg har altid spillet Lotto, men det er jo altid naboen, der vinder, så det er heller ikke rigtigt gået op for os endnu, lyder det videre.

Normalt er det kvindens mand, der tjekker, om parret har været heldige med kuponerne. Men denne gang var det anderledes, for kvinden kunne ikke vente med at se, om der var gevinst.

Først troede hun ikke, at det var sandt. Det var først, da Danske Spil kunne bekræfte gevinsten, at parret var overbevist.

Men selv om man er millionær, behøver man ikke kaste om sig med luksusvarer.

-Vi har grint af dem, der købte pizza for at fejre deres gevinst, men sandheden er, at vi faktisk gjorde det samme, siger vinderen.

- Der er jo lige pludselig mange ting, man kan bruge sin gevinst på. Måske skal vi have en ny bil, måske skal vi rejse. Det ved vi ikke helt endnu, tilføjer hun.

/ritzau/