Ups! Her er danskernes pinligste julefrokost-bommerter
Fagforeninger og organisationer oplever på denne tid af året en kraftig stigning i firmaer, som har brug for hjælp til at løse konflikter, der opstår over snapsen og anden til julefrokoster Colourbox/lingeributikken.dk/Collage: Avisen.dk
Julefrokostsæsonen er travl for fagforeninger og organisationer, der oplever en stigning i henvendelser fra firmaer, der må have hjælp til at løse pinlige episoder og konflikter.

Danskerne elsker deres julefrokoster på arbejdet, hvor festen liiiige skal have en tand mere gas end resten af året.

Men måske bør der lægges låg på udskejelserne, for der er ofte moralske tømmermænd i dagene efter. Det mærker både fagforeninger og organisationer, der hvert år får mange henvendelser fra firmaer, der ønsker råd til at løse de konflikter, der opstår, i kølvandet på årets julefrokost, skriver Søndagsavisen.

Avisen har også lavet en liste over nogle af de værste bommerter, som blandt andet fagforeningerne har fortalt om.

For eksempel en julefrokost, hvor chefen brækkede sig i sofaen kun en time inde i festen, og en anden julefrokost, hvor en mandlig medarbejder havde sex med chefens kone. En tredje sag handlede om en slåskamp mellem to kolleger, hvor den ene pludselig havde beskyldt den anden for at lugte.

Se resten af sagerne på søndagsavisen.dk.

Var julefrokosten - for - våd?

 


Her er et par uheldige eksempler fra julefrokoster:

 

 

Chefen tog under en dans en kvindelig medarbejder på balderne. Han kunne efterfølgende ikke anklages for seksuel chikane, da han ikke kunne vide, at hun følte det krænkende. Det blev begrundet med ‘deres forudgående samvær’ den aften.

 

 

I to tilfælde er mandlige medarbejdere blevet bortvist efter at have haft sex med chefens kone til en julefrokost. Begge sager endte i retten.

 

 

En julefrokost for et tømrerfirma på Middelgrunden endte i et skænderi og efterfølgende slåskamp med blodnæser. Tallerkner, glas, stole og borde fløj ifølge Eb.dk gennem lokalet, og et badeværelse blev smadret. Både Søværnets Operative Kommando og politiet måtte tilkaldes. 16 blev anholdt.

 

 

En firmajulefrokost blev holdt på en café. Chefen var kommet lidt inden for at sørge for, at alt var klart. Da julefrokosten havde varet en time, sad chefen og kastede op i sofaen og ned ad sig selv.