Ung mand stukket i låret: Blødte temmelig meget
Københavns Vestegns Politi leder efter en 21-årig fra Ishøj, der mistænkes for et knivstikkeri torsdag. En 23-årig blev stukket i låret. Han er ikke i livsfare. Foto: Colourbox/Free
Politiet leder efter det våben, der blev brugt til at stikke en ung mand i Ishøj. Ingen er anholdt.

En 23-årig mand er torsdag eftermiddag blevet stukket i låret på Vejlebrovej i Ishøj uden for København.

Selv om han blødte meget, er han ikke i livsfare.

Torsdag aften er gerningsmanden ikke blevet anholdt, men efter at have talt med offeret kender politiet hans identitet.

- Det viser sig, at den forurettede kender gerningsmanden. Der er tale om en 21-årig mand, der bor i nærheden af gerningsstedet, siger vagtchef Lars Guldborg, Københavns Vestegns Politi.

Han opfordrer den unge mand til at henvende sig på politistationen.

- Vi søger efter ham, og vi har været ude hos ham uden at træffe ham, men jeg opfordrer ham til at melde sig, siger Lars Guldborg.

Politiet fik anmeldelsen om knivoverfaldet klokken 13.34.

- Manden er blevet stukket i låret. Da vi kommer derud, bløder han temmelig meget, og han er blevet kørt til Rigshospitalet, hvor han er blevet behandlet. Meldingen er, at han er uden for livsfare, siger Lars Guldborg.

Politiet har torsdag eftermiddag arbejdet på at undersøge gerningsstedet i Ishøj og blandt andet ledt efter den kniv, der blev brugt ved overfaldet. Den er imidlertid ikke fundet.

Om motivet til overfaldet siger vagtchefen, at der ikke er tale om et opgør i bandemiljøet.

- Der er tilsyneladende tale om nogle uoverensstemmelser mellem de to unge. De er blevet sure på hinanden, siger Lars Guldborg. /ritzau/