Ulykke i voldsomt snevejr: Person svæver mellem liv og død
En person er død i en alvorlig trafikulykke på Sydfalster, hvor to køretøjer stødte sammen i snevejr. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix (arkivfoto)
Der var tidligere på dagen uvished om, hvorvidt en person har mistet livet i forbindelse med en alvorlig ulykke i snevejr.

Opdateret klokken 17.17 med nye oplysninger om kvindens tilstand

En kvinde blev alvorligt kvæstet i forbindelse med en trafikulykke på Gedser Landevej på det sydlige Falster. Ulykken skete tidligt torsdag morgen, hvor Folketidende i første omgang skrev, at én person mistede livet i forbindelse med ulykken. 

Politiet oplyste senere, at kvinden fortsat er i live, og hun er blevet overført fra Nykøbing Sygehus til Rigshospitalets Traumecenter. Det skriver Folketidende

Politiets vagtchef forklarer til Folketidende, at ulykken skete omkring halv syv-tiden, da to personbiler af ukendte årsager stødte sammen i snevejr. 

 

Flere dele af landet vågnede skærtorsdag op til voldsomt snevejr, og politiets vagtchef har en opfordring til alle trafikanter: kør meget forsigtigt, hvis du absolut skal ud på vejene.

- Folk skal bruge deres sunde fornuft og køre efter forholdene. Vi har også haft flere uheld på motorvejen på Sydsjælland. Selvom man tror, at man kører på ren asfalt, så kan det godt vise sig at være ren is i stedet, siger han til Folketidende.