Ulf Pilgaard: Så længe vil jeg fortsætte med arbejdet

Underholdning
Efter et år med sygdom og uheld er Ulf Pilgaard klar til 2019. (Foto: Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix)

Skuespillere er jo nogle af dem, der bliver ved allerlængst, siger 78-årige Ulf Pilgaard.

Skuespilleren Ulf Pilgaard sætter ikke en udløbsdato på sin optræden på de danske scener, på tv og i film.

I et interview i BT fortæller han dog, at han godt kan forestille sig, at han stopper i Cirkusrevyen, hvor han optrådte første gang i 1968.

- Ja, det gør jeg jo nok, selv om det er med til at holde en i gang. Det vil jeg formentlig gøre om et par år, selv om jeg ikke går og hænger mig i, hvor gammel jeg nu er, siger han.

78-årige Ulf Pilgaard måtte i sommer aflyse flere optrædener i netop Cirkusrevyen. Han blev ramt af både en maveinfektion og en lungebetændelse og var så uheldig at falde og brække et ribben.

Efterfølgende har han ifølge BT holdt 24 foredrag, men et egentligt stop med at arbejde er ikke i hans tanker:

- Der har jeg det ligesom Ghita Nørby. Så længe man kan bruges. I virkeligheden er vi skuespillere jo nogle af dem, der bliver ved allerlængst, fordi man ikke bliver afskediget, når man når en bestemt alder.

Han er således med, når Cirkusrevyen 23. maj har premiere endnu en gang. Her spiller han igen sammen med Lisbeth Dahl, Henrik Lykkegaard og Karsten Jansfort. Samtidig er Lise Baastrup tilbage, mens James Price igen styrer musikken.

Cirkusrevyen anno 2019 spiller frem til 31. august, inden den i september lukker sæsonen med tre forestillinger i Aalborg Kongres & Kultur Center.


Kom bare an. Ulf Pilgaard er klar til endnu en sæson i Cirkusrevyen. I år bliver det sammen med kollegerne (fra venstre) Lise Baastrup, Karsten Jansfort, Lisbeth Dahl og Henrik Lykkegaard. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix