Uhyggeligt fund på fynsk virksomhed: 29-årig idømt fængsel

Krimi

Manden har fået en dom på to år og tre måneders fængsel.

En 29-årig mand er ved Retten i Odsense dømt skyldig i en sag om ulovlig våbenbesiddelse.

Politiker deltog i sexorgier: Politiet bekræfter strafbare forhold

Manden fik en dom på to år og tre måneders fængsel, efter der blev fundet en skarpladt revolver i et personaleskab på en virksomhed i landsbyen Frankfri i nærheden af Tommerup.

Revolveren med de seks patroner i blev fundet i maj måned, hvor et lokalt byggeri var udsat for tyveri. Politiet blev ledt hen til den 29-åriges arbejdsplads, da de i forbindelse med efterforskningen af tyveriet fandt en varevogn.

Den fynske ordensmagt fandt revolveren i skabet ved en ransagning, hvor de også fandt også en riffel og en lyddæmper. Politiet konfiskerede også en pose med noget hvidt stof, men de ønsker ikke at bekræfte over for Fyens.dk, at der var tale om narkotika.

Kort tid efter meldte den 29-årige sig selv til politiet.

Forsvareren argumenterede for, at revolveren kunne have tilhørt en anden af de ansatte på virksomheden, da manden kun var ansat i korte perioder.

Selvom det under sagen ikke lykkedes at frembringe endegyldige beviser for, at den 29-årige var ejermand til revolveren, så blev han fundet skyldig i besiddelse af våbnet.

Den dømte mand, der ikke ønskede at udtale sig i retten, har tidligere været anholdt for ulovlig besiddelse af narko og knive.