UFO eller drengestreger? Det her er mystisk!

Henter afspiller ...
/ritzau/

Der er endnu ingen, der har taget æren for den 75 diameter store korncirkel på en mark i Sydtyskland.

Drengestreger, et kunstværk eller noget helt tredje? Tusindvis af nysgerrige mennesker har allerede været forbi for at se fænomenet med egne øjne, efter den mystiske korncirkel dukkede op i det sydlige Tyskland i sidste uge.

Indtil nu har ingen taget ansvaret for værket, der måler hele 75 meter i diameter.

'Jeg tror, det er næsten umuligt, at det er sket i løbet af en nat. Og så at gøre det på sådan en nøjagtig og præcis måde. Hvordan er det muligt?' spørger en besøgende ved kornmarken i Weilheim i Bayern.

Det var en ballonskipper, der opdagede det cirkulære mønster i sidste uge. Og bondemanden, der ejer marken, nægter ethvert kendskab til tilblivelsen af fænomenet. Bonden selv mener, at det er unge mennesker, der har været kreative i løbet af deres sommerferie, mens andre er overbevist om, at det er ikke-jordiske kreatører, der står bag det opsigtsvækkende værk.

Marken med korncirklen er i øvrigt nabo til en stor, tysk sattelitstation, hvilket yderligere lægger op til konspirationsteorierne om ikke-menneskelig indblanding. Medvirkende: Dansk tilrettelæggelse: Sune Skallerup Sørensen