Tv-vært smidt ud af Vild med dans: "Hammerærgerlig"

Sportsvært Christian Bækgaard og Mille Funk røg som de første ud af "Vild med dans", og det gjorde ondt.
Christian Bækgaard og Mille Funk røg som det første par ud af dette års "Vild med dans".
Christian Bækgaard og Mille Funk røg som det første par ud af dette års "Vild med dans". Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Det var på ingen måder det, de havde håbet på.

Som det første par i denne sæson af "Vild med dans" måtte tv-vært Christian Bækgaard og danser Mille Funk forlade konkurrencen, og skuffelsen stod skrevet i tv-værtens ansigt.

- Jeg havde ikke mere at komme med, og hvis det ikke var nok, måtte det jo være sådan. Det er jeg rigtig ked af og ærgerlig over, for jeg ville gerne have været med i lang tid. Det er meget ærgerligt at ryge ud i program et, lød det fra en skuffet Christian Bækgaard, efter at kameraerne var blevet slukket.

Parret røg i omdans mod skuespilleren Lucas Hansen og danseren Sofie Kruuse, men dets chachacha var ikke nok til at slå konkurrenternes vals.

- Vi er hammerærgerlige. Jeg ville så gerne have danset noget mere med Christian. Han er så charmerende og skøn. Jeg er sikker på, at hvis folk havde set mere af Christian, så havde de været helt vilde med ham, sagde Mille Funk efter programmet.

Hun modtog lige så stor ros fra sportsværten, der var mere ærgerlig på sin partners vegne end sine egne.

- Det har været fantastisk at danse med Mille. Jeg har glædet mig, hver gang jeg skulle til dansetræning. Jeg synes, Mille har været en stor fornøjelse, og jeg er meget, meget ked af det på Milles vegne over, at vi nu ikke er med mere, sagde Christian Bækgaard.

Tilbage i den 14. sæson af "Vild med dans" er nu 11 par.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.