TV-vært må undvære sine sønner i julen
Mikkel Beha med sin kone, Marian, og deres yngste søn, Alfred. FOTO: Scanpix
Tv-værten Mikkel Behas to store drenge rejser verdens rundt, og derfor bliver der heller ingen traditionel familiejul i år, men han skal da lige ønske dem en god jul.

Mikkel Beha er kendt for sin værtsrolle på Go' Morgen Danmark, men han er også kendt fra det populære tv-program "Mod fjerne kyster", hvor man kan følge hans og konen Marians to store drenge, Theis og Emil, sejle verden rundt i tre år.

Undervejs besøger både Mikkel, Marian og deres yngste søn, Alfred, drengene, men de skal undvære dem her i julen, fortæller Mikkel Beha til tv2.dk

- De ligger jo et eller andet sted midt ude i Stillehavet, så vi må sende en mail til dem og ønske dem glædelig jul.

Hjem til svigermor

Men selvom drengene ikke er hjemme, skal der stadig fejres familiejul med traditioner og god mad, kan tv-værten afsløre.

Han skal med sin kone, Marian, og deres yngste søn hjem til svigerfamilien. De bliver kun fem personer, og det er meget anderledes, end det plejer at være. Normalt er de en kæmpe flok samlet.

- Det bliver bare mig, Marian og Alfred, som tager op til Marians forældre. Så vi bliver kun fem. Det er første gang i mange, mange år, at vi ikke er omkring 40 til juleaften, siger han.

Mikkel Beha må altså nøjes med at sende en mail af sted til sine drenge, der nyder julen i varmen, mens resten af familien fejrer den på traditionel vis.