Tv-vært jubler: Se mit nye drømme-sommerhus
Emil Thorup er ved at få bygget et sommerhus i Nordsjælland, som han selv har designet.
ARKIVFOTO. Emil Thorup købte i juli en grund, hvor hans specialdesignede sommerhus skal ligge. Og byggeriet er i fuld gang.
ARKIVFOTO. Emil Thorup købte i juli en grund, hvor hans specialdesignede sommerhus skal ligge. Og byggeriet er i fuld gang. Brix Westergaard.

Nordsjælland er fyldt med sommerhuse, men tilsyneladende ikke ét eneste, der falder i tv-værten Emil Thorups smag.

Da han i sommer var på sommerhusjagt blev han således ved med at lede forgæves. Derfor besluttede 31-årige Thorup sig i juli for at købe en tom grund mellem Tisvilde og Vejby, hvor han ville bygge et sommerhus, som han selv ville designe.

Og byggeprojektet skrider i den grad fremad. Mandag lagde DR3-værten med det blonde hår således en række billeder på sin Instagram-profil, hvor det tydeligt ses, at huset så småt er ved at tage form.

- Taget er snart på, og det er helt vanvittigt. Om 3 uger har jeg, udvendigt, et færdigt hus! skriver han om billedet.

Hvis alt går efter planen, står huset klar til februar. Og ifølge Thorup selv var der tre grunde til, at han valgte at investere i sommerhusgrunden.

- Det er først og fremmest til min mor, der bor i en lille lejlighed inde i byen, og som savner lys og udeliv. Så er det til mig selv, der savner et sted væk fra byen. Og så er det som en investering, skrev Thorup på sin blog tidligere i år.

Se billedet af huset her.

Eller følg med i byggeprojektet på Emil Thorups egen blog: emilthorup.dk/designblog/category/sommerhus

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.