Tv-vært afslører: Har hemmelig flirt tatoveret på ballen

Underholdning
Ibi Makienok har en tatovering som hun fik lavet, da hun var teenager. (Foto: Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix (arkiv))

Da Ibi Makienok ville forevige sit flirt med The Flying Hawaiian måtte hendes forældre ikke opdage det.

Du skal ikke regne med at få den at se, men tv-værtinden Ibi Makienok har afsløret, at hun har en tatovering på den ene balle.

Den lille hemmelighed kom frem, da de to tidligere radioværter på DR, Tue Blædel og Tony Scott, gik i luften med deres første udgave af af podcasten "Under nålen".

Tatoveringen forestiller et krakeleret hjerte og navnet Jake. Jake er navnet på en ung mand, som Ibi Makienok forelskede sig i som 17-årig udvekslingsstudent i USA.

I podcasten fortæller Ibi Makienok ifølge Ekstra Bladet, at hun blev ganske lun på denne fyr, som blev kaldt The Flying Hawaiian - fordi han var halvt hawaiianer, og fordi han ofte røg tjald.

Hun fortæller, at tatoveringen endte på ballen fordi den skulle skjules for hendes forældre.

- Derfor har han (tatovøren, red.) gjort det på en måde - jeg kommer ikke til at vise jer det - men han har gjort det på en måde, så hjertet er krakeleret, siger Ibi Makienok i podcasten ifølge Ekstra Bladet og tilføjer:

- Så det ser ud som et "broken heart", men faktisk står der Jake inden i på en snørklet måde, forklarer Ibi Makienok.

43-årige Ibi Makienok har flere tatoveringer, som hun ikke skjuler og gerne viser frem. Det samme har hendes mand, fodboldspilleren Simon Makienok, som hun blev gift med i 2014.