TV-tvilling jubler: Ny kæreste

Underholdning
Nu er både Anders og Torben optaget. (Foto: Scanpix)

Det er endelig lykkedes for Torben at finde en kæreste.

Seerne har i nu fem år fulgt med i tv-tvillingerne Anders og Torbens liv i Holstebro og adskillige ture til Thailand, hvor Anders i mange år har haft sin kæreste Don.

Imens har hans tvillingebror Torben håbet på igen at finde kærligheden, efter han blev brændt af af sin første Thailandske kæreste for rullende kamera i nogle af de første programmer.

Men nu er der gode nyheder på kærlighedsfronten for 49-årige Torben. Han har nemlig fundet sig en kæreste. Hun hedder Nam, er 40 år og fra Thailand. Til Ekstra Bladet fortæller Torben, hvordan den søde musik opstod imellem de to:

– Vi lærte hinanden at kende gennem nogle fælles bekendte. Jeg fik en venneanmodning på Facebook en aften i april. Så skrev vi sammen i et par måneder, inden vi rejste til Thailand og mødte hende, siger Torben til avisen.

Flytter til Thailand

Den nye romance kan seerne følge med i mandag aften på TV2, når det første af to nye programmer om de populære enæggede tvillinger ruller over skærmen. Titlen på de nye programmer er naturligvis blevet ”Anders og Torben – Tvillingerne og den nye kærlighed”.

At amors pil nu også har ramt Torben, betyder at danskerne måske må vinke farvel til de to tvillinger. De pønser nemlig på at rykke permanent til Thailand, da det er nærmest umuligt for dem at få deres kærester til Danmark.

– Det er et bøvl af en anden verden, hvis en udlænding skal have opholdstilladelse i Danmark. Rent økonomisk er det bedste og nemmeste, at vi flytter derover, fortæller Torben til Ekstra Bladet.