TV 2-vært hasteopereret: Lægerne frygtede alvorlig sygdom
Karen-Helene Hjorth havde fortalt sine kolleger om, hvad hun gennemgik. Foto: Miklos Szabo/TV 2
Karen-Helene Hjorth begyndte at græde, da hun fik besked om, at hun måske havde kræft.

Den 41-årige vært på TV 2 News, Karen-Helene Hjorth, blev i november hasteopereret, da lægerne ikke tog nogen chancer.

Lægerne frygtede et modermærke var ondartet og dermed kræft, skriver Ekstra Bladet.

- Det har selvfølgelig overhovedet ikke været sjovt. Hverken operationen i sig selv eller det faktum, at man skal gå og vente på svar bagefter for at finde ud af, om man har kræft eller ej, fortæller Karen-Helene Hjorth til avisen.

Der gik 14 dage før Karen-Helene Hjorth fik besked om modermærket var ondartet - i den tid kiggede hun konstant på sin telefon.

- Den dag, jeg så fik svar, sad jeg faktisk i TV 2-studiet i to timer i træk, hvor jeg ikke havde mulighed for at tage min telefon, men den stod lige bag ved mig i min taske, så jeg kunne mærke, at den brummede flere gange, fortæller Karen-Helene Hjorth til Ekstra Bladet.

Operationen blev foretaget i fuld narkose og Karen-Helene Hjorth havde fortalt sine kolleger om, hvad hun gennemgik. Heldigvis var svaret , at der var ikke tale om kræft.

- Det var simpelthen sådan en stor forløsning, og jeg begyndte helt spontant at tude. Det var rigtig dejligt, at der var nogle gode kolleger i nærheden af mig, som vidste, hvad det var, der var los, og hvad jeg havde gået med i de dage, fortæller en lettet Karen-Helene Hjorth til Ekstra Bladet.