Tre drenge bag voldsomt overfald: Ansatte kvæstet af spark og slag

To af drengene bag overfaldet har adresse i København, mens den tredje har adresse i Hedehusene. (Foto: Foto: Bax Lindhardt/Scanpix/arkiv)

To ansatte på den sikrede institution Stevnsfortet blev tirsdag aften overfaldet af tre børn på institutionen.

Tre drenge på 15, 16, og 17 overfaldt tirsdag aften to ansatte på den sikrede institution Stevnsfortet i Rødvig på Stevns.

Det skriver TV ØST.

Drengene slog og sparkede de to ansatte, så den ene ansatte brækkede et ben og fik en flænge i panden. Den anden ansatte brækkede et ribben, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. 

- Det ser alvorligt ud, men vi kan endnu ikke sige præcis, hvad der ligger til grund for overfaldet. Det skete efter, at de unge havde været i en sportshal på institutionen, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi. 

De tre drenge blev efter overfaldet låst inde på deres værelser. To af dem er varetægtsfængslede for andre grove sager, mens den sidste afsoner en ungdomssanktion.

Stevnsfortet er en sikret institution, der ofte bruges til varetægtsfængsling af børn og unge mellem 12 og 18 år, hvis en dommer eksempelvis har besluttet, at de er for unge til at komme i et almindeligt fængsel. Der er ti pladser på Stevnsfortet, oplyser de på deres hjemmeside.

Politiet har i samråd med jurister besluttet, at man ikke vil fremstille dem i grundlovsforhør med henblik på yderligere varetægtsfængsling i anledning af overfaldet.