Tragisk: Anholdt for knivdrab er død af sine kvæstelser
En 54-årig mand, der var mistænkt for at slå en 75-årig mand ihjel, er lørdag formiddag død på sygehuset. Han var selv alvorligt såret af knivstik. Politiet behandler sagen som en familietragedie og er meget tilbageholdende med oplysninger. Foto: Colourbox/arkiv/Free
Fredag blev en 75-årig mand fundet knivdræbt. En 54-årig, der var alvorligt såret, er lørdag død.

En 54-årig mand, der var mistænkt for at have dræbt en 75-årig mand i Skørping fredag, er lørdag formiddag afgået ved døden på Aalborg Universitetshospital.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Lidt efter klokken 12 fredag fik politiet en anmeldelse om knivstikkeri på en adresse på Blenstrupvej i Skørping.

Da betjente og reddere kort efter nåede frem, fandt de den 75-årige død. Samtidig fandt man den 54-årige, der var alvorligt såret af knivstik.

Den sårede mand blev bragt til Aalborg Universitetshospital. Da politiet mistænkte ham for at stå bag forbrydelsen, blev han bevogtet af betjente på sygehuset.

Planen var, at han skulle fremstilles i grundlovsforhør lørdag, sigtet for drab. Men klokken 10.05 lørdag formiddag fik politiet besked om, at han var afgået ved døden som følge af sine skader.

De to mænd var i familie, men politiet har ikke ønsket at oplyse nærmere om deres relation.

- Hændelsen i Skørping efterforskes stadig af Nordjyllands politi og behandles stadig som en familietragedie, skriver politiet i en pressemeddelelse.

/ritzau/