Tragisk: 16-årig død efter ulykke på efterskole
en 16-årig elev er død efter faldulykke på Gymnastikefterskolen Stevns. Foto: Google Maps
Selv om solen skinner fra en skyfri himmel, så hænger de mørke skyer ind over elever og personale på Gymnastikefterskolen Stevns i disse dage.

Fredag aften skete en faldulykke, som efterfølgende har fået dødelig udgang, da den 16-årige drengs liv ikke stod til at redde.

- Der er tale om en tragisk hændelse, hvor en 16-årig dreng fra Ølstykke bliver kørt på hospitalet efter en faldulykke, og han afgår senere ved døden, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til DAGBLADET Køge.

Ulykken er ifølge politiet sket fredag aften klokken 19.25 som følge af en idrætsaktivitet, hvor drengen falder uheldigt ned i en springgrav.

- Det er rent rutinemæssigt, at vi bliver involveret i ulykken, da vi altid i sådanne tilfælde skal konstatere, om der har været tale om en kriminel handling. Men vores vurdering er, at der er tale om en tragisk ulykke, lyder det fra Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig hos politiet.

Han forklarer endvidere, at politiet også rent rutinemæssigt har informeret Arbejdstilsynet, og det er nu op til dem, om der skal gøres yderligere ud af sagen.

Forstander Carlo Mathiasen bekræfter, at der har fundet en tragisk ulykke sted på Gymnastikefterskolen Stevns fredag aften i elevernes fritid.

- En elev på skolen lavede et spring på en måtte, og det var her, at faldulykken skete. Mit fokus er lige i øjeblikket at tage hånd om resten af skolens elever. Blandt andet igennem psykologhjælp, hvis nogen har brug for det, siger Carlo Mathiasen til DAGBLADET Køge.