Tragedie: Sportsstjerne sætter ild til kone og børn

Krimi
En tilsyneladende lykkelig familie. Kort tid efter dette billede er de alle blevet dræbt af faren, rugbystjernen Rowan Baxter. (Foto: Foto: Facebook)

En ufattelig misdåd skete i Australien, da en far dræbte hele sin familie.

Den tidligere stjerne – en af New Zealands tidligere bedste rugbyspillere, Rowan Baxter, kunne ikke klare en kommende skilsmisse. Så gjorde han det utilgivelige: Han dræbte både kone og børn ved at overhælde dem med benzin inde i sin bil og sætte ild til alle – inklusive ham selv.

Politiet blev straks kaldt ud til en forstad i Brisbane i den australske delstat Queensland i dag onsdag, hvor de blot kunne konstatere, at far og tre børn i alderen seks, fire og tre alle var brændt til ukendelighed inde i bilen.

En tilsyneladende lykkelig familie. Kort tid efter dette billede er de alle blevet dræbt af faren, rugbystjernen Rowan Baxter. Foto: Facebook

Den 31-årige mor, Hannah Baxter, nåede lige at slippe ud, antændt overalt af flammer, mens hun skreg "Han har hældt benzin på os alle..."

Forbipasserende prøvede så godt de kunne at slukke flammerne og bragte moren på hospitalet, men hun døde kort efter af sine brandsår.

42-årige Rowan Baxter kunne ikke klare den kommende skilsmisse fra konen, og tog en uhyggelig beslutning: Hvis ikke jeg kan have hende, så skal ingen.

Familiens udbrændte bil. Foto: Scanpix