Tragedie Far og datter dør begge af corona

Corona
Hjerteskærende: Sudir og datteren Pooja sammen på en tur til Sydengland sidste år. Nu er de begge døde af pandemien. (Foto: The Sun)

Med kun et døgns mellemrum blev en engelsk familie to medlemmer færre.

Lufthavnsarbejder i Heathrow, Sudhir Sharma, 61, døde af corona i onsdags. Dagen efter fulgte hans datter, apotekeren Pooja på 33 år, sin far i døden på samme hospital ligeledes af corona-relateret komplikationer. Det skriver The Sun.

Hun arbejdede på Eastbourne District General Hospital i East Sussex og havde ligget tre dage på intensiv afdelingen, før hun døde. Det var endnu i går ikke klarlagt, om far og datter havde været i kontakt med hinanden eller, hvordan de var blevet smittede.

En ven til Pooja skriver på hendes sociale medie: "Må deres sjæle få fred og mine dybeste kondolence til familien. Det er så vigtigt at informere venner og familie om, at vi skal isolere os, og holde os væk fra alle, hvis vi får corona."

England er ved at være hårdt ramt med 14.579 officielt smittede og 759 døde indtil videre. I går meddelte landets premierminister, Boris Johnson, ligeledes, at han har fået corona.