Tottenham bytter sig til stærk Swansea-duo

Sport
Michel Vorm var med det Hollandske landshold til VM i Brasilien. Nu skifter han til Tottenham. (Foto: Foto: Andre Penner/AP)

Christian Eriksen har fået to nye holdkammerater i Tottenham, mens en enkelt spiller skifter til Swansea.

Målmanden Michel Vorm og venstrebacken Ben Davies skifter til Tottenham fra Swansea, mens Gylfi Sigurdsson går den modsatte vej. Det var onsdagens store byttehandel i Premier League.

Hollandske Michel Vorm skal fremover konkurrere om pladsen i målet med Frankrigs VM-keeper Hugo Lloris, mens walisiske Ben Davies håber at kunne spille sig ind som Tottenhams kommende venstreback.

Som en del af aftalen skifter islandske Gylfi Sigurdsson til Swansea. Den 24-årige islandske angriber var lejet til netop Swansea, da han havde kontrakt i tyske Hoffenheim i 2012.

Sigurdsson scorede dengang syv mål i 18 kampe for klubben fra Wales, inden Tottenham, som også har Christian Eriksen i truppen, købte ham.

Vorm og Davies er den nyansatte Tottenham-manager Maurico Pochettinos første nye spillere, efter at han overtog managerjobbet i London-klubben.

Vorm spillede 97 kampe for Swansea og var tredjekeeper for det hollandske landshold ved VM, mens 21-årige Davies nåede at spille 91 kampe for den walisiske klub.

/ritzau/