To personer kvæstet i motorcykelulykke
En 42-årig mand blev alvorligt kvæstet og måtte flyves med lægehelikopter til Aalborg, efter at en venstresvingende bilist overså hans motorcykel i Løgstør. En dreng, der sad på bagsædet af motorcyklen, brækkede en arm og et ben. Foto: Nikolai Linares/arkiv/Scanpix
Motorcykel rammer bil der ikke overholdt vigepligt. To personer er alvorligt kvæstet i ulykke i Løgstør

En 42-årig mand og en dreng kom tirsdag eftermiddag alvorligt til skade, da de på motorcykel kørte ind i siden på en personbil i Løgstør.

Det oplyser Nordjyllands Politi, der fik anmeldelsen om ulykken klokken 17.

Ulykken skete i krydset mellem Årsvej og Haugårdsvej.

I første omgang forlød det, at ulykken skete, da føreren af personbilen kørte ud fra Haugårdsvej uden at overholde sin vigepligt.

- Men det viser sig, at de kom kørende i hver sin retning ad Årsvej. Da føreren af personbilen vil svinge til venstre ad Haugårdsvej, overser hun motorcyklen, fortæller vagtchef Per Jørgensen.

Den 42-årige fører af motorcyklen blev hårdt kvæstet ved ulykken, og han blev med lægehelikopter fløjet til Aalborg Universitetshospital.

Drengen, der sad på bagsædet, brækkede en arm og fik åbent benbrud. Han blev i ambulance kørt til Aalborg Universitetshospital.

Vagtchefen kan midt på aftenen ikke sige noget om drengens alder, ligesom han ikke kan sige, om manden og drengen er i familie.

Efter ulykken var Årsvej i nogle timer spærret for trafik, men tirsdag aften er myndighederne færdige på ulykkesstedet, og vejen er åben igen.

/ritzau/