To på motorcykel dræbt i ulykke: Kørte ind i bil
To mænd på motorcykel nåede ikke at undvige, da en bil lørdag morgen pludselig svingede ind foran dem på Store Ladegårdsvej syd for Sorø. Foto: Alarm112midtjylland/Scanpix

To mænd har lørdag morgen mistet livet i en motorcykelulykke syd for Sorø. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Der er tale om to mænd på henholdsvis 46 og 49 år. Ifølge politiet er de begge fra Sønderjylland.

Det var kort før klokken otte, at de to mænd kom kørende ad Store Ladegårdsvej, da en bilist pludselig svingede ind foran dem.

- Bilisten skulle til venstre ad en sidevej og svinger lige ind foran mændene, der kom på motorcykel. Det er uvist, hvorfor han overser motorcyklen, siger vagtchef Jan Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Motorcyklen kører ind i siden på bilen eller rammer den delvist på fronten, siger vagtchefen.

De to sønderjyder blev efterfølgende bragt til Slagelse Sygehus, men ved ankomsten måtte lægerne konstatere, at de begge var døde.

Politiet oplyser, at føreren af bilen er en 35-årig mand fra lokalområdet. Efter ulykken blev også han kørt til tjek på Slagelse Sygehus, men tilsyneladende er han ikke kommet noget til. I hvert fald ikke fysisk.

Umiddelbart tyder intet på, at de involverede var påvirket af stoffer eller alkohol. Men helt rutinemæssigt vil det nu blive undersøgt.

På samme måde har en bilinspektør inspiceret ulykkesstedet og de involverede køretøjer. Vedkommendes opgave er nu at forsøge at klarlægge hændelsens nærmere omstændigheder.

Vagtchef Jan Nielsen oplyser, at motorcyklisternes pårørende er underrettet.

/ritzau/