To mænd tvinger sig ind i bil hos en kvinde

Politiet mistænker, at en skudepisode og et slagsmål nær Aarhus onsdag kan være tilknyttet bandekonflikten.
Det er politiets formodning, at der kan være en sammenhæng mellem tre hændelser i Aarhus-området onsdag aften, og at der er en relation til den igangværende bandekonflikt i byen.
Det er politiets formodning, at der kan være en sammenhæng mellem tre hændelser i Aarhus-området onsdag aften, og at der er en relation til den igangværende bandekonflikt i byen. Foto: Pressefoto Rigspolitiet/arkiv/Free

Østjyllands Politi måtte onsdag aften rykke ud til flere alvorlige hændelser i Aarhus-området.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse sent onsdag aften.

Klokken 20.15 fik politiet således først en anmeldelse om, at to mænd på en scooter havde skudt mod en 25-årig mand på torvet i boligområdet Rosenhøj i Viby sydvest for Aarhus centrum.

Den 25-årige mand blev dog ikke ramt, og de to mænd flygtede fra stedet i ukendt retning.

Syv minutter senere, klokken 20.22, modtog politiet så en anmeldelse om et større slagsmål ved Snapagervej, der går parallelt med Viby Ringvej, i Åbyhøj vest for det centrale Aarhus.

Da politiet kom frem, flygtede de fleste fra stedet, men to mænd på 18 og 21 år blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Umiddelbart før slagsmålet i Åbyhøj fik en kvindelig bilist, der kom kørende med lav hastighed nordpå ad Ringvejen, besøg af to ubudne gæster.

Således kom to mænd løbende op på siden af hendes bil, åbnede passagerdøren og hoppede ind på passagersædet. Herefter bad de hende om at køre, hvilket hun gjorde.

Kvinden nåede dog ikke så langt, før en anden bil kørte ind foran hende, og nogle mænd steg ud og hentede de to mandlige passagerer i hendes bil.

Mændene kørte fra stedet ad Åby Ringvej i nordgående retning.

Det er politiets formodning, at der kan være en sammenhæng mellem hændelserne, og at der er en relation til den igangværende bandekonflikt i Aarhus.

Østjyllands Politi er sent onsdag aften til stede i både Viby og Åbyhøj for at foretage gerningsstedsundersøgelser.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.